Undervisere

Undervisere

Signe Steenberger

Uddannet Psykolog i 2008.
Jeg tilbyder gruppe, retræter, foredrag og introduktion til Mindful Selv-Medfølelse. Min undervisningsstil er båret af autencitet, nærvær og humor samt min lange erfaring som underviser og terapeut. Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt læringsrum, hvor du får erfaring med både mildheden og kraften i MSC i et nærende fællesskab med andre. Jeg brænder i særlig grad for at
tilbyde MSC som forebyggelse og behandling af stres og udbrændthed.


Læs mere om mig og kontakt mig her:

Hjemmeside: www.signesteenberger.com

Mail: psykolog@signesteenberger.com

Iben Buemann

Er autoriseret psykolog og specialist i klinisk psykologi og supervision. Instruktør i Mindfulness baseret kognitiv terapi og Teacher i Mindful Self-Compassion. Har arbejdet med Mindfulness siden 2004. Udover workshops i Mindfulness' relaterede tilgange, arbejder jeg med terapi, undervisning og supervision af psykologer og relaterede faggrupper.


Læs mere om mig og kontakt mig her:
Hjemmeside: www.ibenbuemann.dk

Mail: psykolog@ibenbuemann.dk

Anne Marie Beck


Driver Life in Motion, Mindfulness i Aarhus siden 2005.


Jeg tilbyder Mindful Self-Compassion som individuelle forløb og gruppeforløb, og har stor erfaring med at facilitere mindfulness forløb i virksomheder og organisationer. Afholder retreats i ind-og udland.
Min undervisning har rødder i min egen erfaring og praksis med yoga, meditation og mindfulness. Denne erfaring går tilbage til graviditeten med mit først barn i 1992.


Læs mere om mig og kontakt mig her:
Hjemmeside: www.lifeinmotion.dk

Mail: beck@lifeinmotion.dk

Hanne Vedsted-Hansen

Jeg har uddannelses- og undervisningskompetencer indenfor, ’Self-Compassion for Healthcare Communities’, SCHC, ’Mindful Self-Compassion’, MSC’, ‘Mindfulness Based Stress-Reduction’, MBSR, Certificeret ’Critical Incident Stress Management’, CISM.

 

Det nyudviklede SCHC-kursus på 6 x 1 time er målrettet læger og sygeplejersker til imødegåelse af udbrændthed. Min undervisning i MSC målretter jeg primært mod smerte- og stressramte, én-til-en el. på hold. Jeg inddrager naturen ved at undervise og lave retreats i det fri.

Jeg er god til at etablere tillid med respekt for den enkelte, besidder høj grad af struktur og autenticitet, er fleksibel og engageret med mere end 40 års erfaring i at omsætte teori til praksis.

 

Læs mere om mig og kontakt mig her:

Hjemmeside: www.hannevedsted.dk

Facebook: hannevedsted.dk

Mail: info@hannevedsted.dk

Dorte Olivarius Koustrup

Er 47 år, mor til tre, indehaver af Mind the Busy Mind og en erfaren Mindfulness, Self-Compassion og Meditations-lærer. Dorte har afholdt mindfulness- og meditationskurser, kurser i at vække glæden i livet, individuelle samtaler, workshops og foredrag i ind- og udland.


Dorte har undervist i Danmark, Norge og USA, og har bl.a. erfaring med at arbejde med unge og studerende, der har bekymringstanker og føler udbredt stress i hverdagen. Dorte elsker dog at arbejde med alle typer af mennesker


Læs mere om mig og kontakt mig her:

Hjemmeside: https://da.mindthebusymind.dk/about

Mail: dorte@mindthebusymind.dk


Roskildepsykologerne Nina Werner og Jeanette Beierholm.

Vi er autoriserede psykologer og blandt de første i Danmark, der har taget Mindful Self-Compassion teachertræning og certificering.

Vi er uddannede i kognitiv terapi og har flere terapeutiske efteruddannelser bag os. Dertil mange års erfaring med individuel terapi og undervisning bl.a. fra arbejde med kommuner og private virksomheder.

 

De sidste 10 år har vi fordybet og specialiseret os i mindfulness og Mindful Self-Compassion – en interesse vi hvert år tager med os på Roskilde Festival, hvor vi afholder særlige workshops for de glade festivalgæster.

 

Vi har afholdt flere 8 ugers MSC-kurser om året de seneste 5 år og for to år siden indledte vi et samarbejde med Lægekurser.dk, hvor vi afholder 5 dages MSC intensiv kursus for læger med særligt henblik på forebyggelse af empatiudmattelse.

Vi tilbyder også kurser i mindfulness, afholder retreats i ind- og udland, samt foredrag, workshops og kurser for kommuner og private virksomheder.


Læs mere om os og kontakt os her:

Hjemmeside: http://roskildepsykologerne.dk/

Mail: info@roskildepsykologerne.dk

Facebook: Roskildepsykologerne.dk


Compassion Company

V/ Anita Abel Hansen og Clarissa Corneliussen

Vi har skabt Compassion Company ud fra et ønske om at tilbyde en træningsbane for mindfulness og compassion med al den livsglæde der skabes gennem øget nærvær, venlighed og indre styrke.

 

Vi er autoriserede psykologer, erhvervspsykologer og blandt de første mindfulness og mindful self-compassion instruktører i Danmark. Gennem 20 år har vi bred erfaring med udviklingsforløb i private virksomheder, kommuner, patientforeninger og individuelle forløb.

 

Vi skaber læring og udvikling i trygge og inspirerende rum, hvor du kan styrke dine mentale og følelsesmæssige ressourcer både personligt og i arbejdslivet - og vi har særligt specialiseret os i forløb for professionelle omsorgsgivere som lærere, læger, pædagoger, sygeplejersker, psykologer m.fl.

Vi tilbyder intro workshops, retræter, 8 ugers hold, fordybelses grupper, supervision, samt individuelle forløb med terapi og undervisning i Mindful Self-Compassion.

 

Læs mere om os og kontakt os her:

Hjemmeside: www.compassioncompany.com

Mail: ah@detgodeliv.eu

Mail: cc@compassionconsulting.dk

 


Natalina Gabriel

psykoterapeut,mindfulness lærer, stresscoach & cand.jur.


Uddannet psykoterapeut og før det jurist. Efteruddannet inden for stressbehandling, mindfulness og mindful self-compassion.

Jeg har undervist i mindful self-compassion siden 2015 og tilbyder 8 ugers gruppeforløb, meditationsgrupper, fordybelsesdage og individuelle forløb. Jeg har særligt erfaring med at holde mindfulness & compassion baserede forløb målrettet unge/studerende og særligt sensitive mennesker.

Læs mere om mig og kontakt mig her:

Hjemmeside: natalinagabriel.dk

Mail: kontakt@natalinagabriel.dk